Kapcsolat | +36 30 555 4488

Girolamo Pincészet

Minden egyes szőlőtőke a hideg sziklás mészkőbe süllyeszti gyökereit és édesen simogatva a dél-olasz széltől, melegítve a salentói forró nap által érleli gyümölcsét melynek eredménye az ellenállhatatlan Girolamoi fehér és vörösbor.

A Valle d’Itria szívében egy család anyaföldje iránt érzett szenvedélyének őrzői.

 Girolamo Pincészet

A szenvedély kezdete a pincészet alapkövének letétele 2001 -ben. A Girolamo családnak kezdetben 50 hektárnyi pugliai hagyományos szőlőtőkéje volt, melyeket híres nemzetközi tőkékkel vegyítettek.

A folyamatos kísérletezésnek, keresésnek köszönhetően ma egy elegáns, különleges és az egész világon elismert boraik vannak.

 Girolamo Pincészet

Valle d’Itria – A Bor, mely A Barokk művészettel és a világörökség részeként lévő Trullikkal egyesül.

A csodálatos és híres Valle D’Itria Puglia egyik legszebb és legnépszerűbb tájegysége. A Murgia dei Trulliban elhelyezkedő völgy híres lett művészetéről, kultúrájáról és hagyományairól.

A Girolamo Pincészet ebben a csodálatos környezetben helyezkedik el, pontosan Martina Franca városában, mely a barokk bölcsője és a Murgia érintetlen természete.

 Girolamo Pincészet

Minden egyes palackban, csepp - csepp után érezhető a Girolamo család megállíthatatlan szívóssága. A palackokban kiérződik a minőség folyamatos keresése, kísérletezés, ahol a szenvedély találkozik a természettel.

A szőlőtőkék az érintetlen természetben lágyan érnek.

Még több prosecco | Még több fehérbor | Még több vörösbor | Még több pezsgő

Borok kiszállítása

Budapestre és vidékre egységesen
12 palackig 1270 Ft, felette ingyenes.
Nagyon-nagyon sietünk! :)

Akciók

Akcióink rendszeresek, kérjük kísérje figyelemmel facebook és instagram közösségi oldalainkat is, melyeken további érdekes információkkal találkozhat.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Állunk szives rendelkezésére!
Tel: +36 30 555 4488
Parlo italiano!
We speak English!
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]

 

Amibe a lelkünket beletesszük,

Mínőségi olasz borok Magyarországon