Kapcsolat | +36 30 555 4488

Fizetés és szállítás

A megrendelés után választhat fizetési és szállítási módot, ill. az áruházi szoftver automatikusan kiszámítja a teljes, már a szállítási költséggel növelt díjat.

Kiszállítás:

Megrendelt termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.
A csomagokat igyekszünk a legrövidebb időn belül eljuttatni Önhöz. A munkanapokon délelőtt leadott rendeléseket készletről azonnal csomagoljuk, és szerződés szerint legfeljebb 24-48 órán belül szállítjuk.
A kiszállításhoz a TNT futárszolgálatát vesszük igénybe.
Figyelem! Szigorúan csak 18. életévüket betöltött megrendelőket tudunk kiszolgálni, azaz a futár kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személynek szeszesital tartalmú csomagot nem adhat át a futár.

A szállítási és csomagolási költségek:

A termékek kiszállításáért a vásárlónak szállítási és csomagolási költséget kell fizetnie, amely a következő: 20 kg súlyig Budapesten 1260,- Ft, Budapest Közigazgatási határian kívül 1765,- Ft

Személyes áruátvétel:

Ha a személyes áruátvétel a megoldást választja, akkor az ügyfélszolgálattal történt előzetes egyeztetés után (ami történhet e-mailben vagy telefonon) lehet a terméket átvenni. A megrendelt termékeket legtovább 10 munkanapig tároljuk, közben munkatársunk több alkalommal is megpróbálja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni, a 10. munkanap letelte után a rendelést töröljük. 
Személyes áruátvételre a következő címen van lehetőség: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 35.

Fizetési mód:

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani, melyek a következők:

  • személyes átvétel esetén készpénzes fizetés;
  • banki átutalás a termékek kiszállítása előtt;
  • Utánvétes szállítás, (készpénzes fizetés).

Készpénzes fizetésre lehetősége van utánvét formájában is. Készpénzes utánvétes fizetési mód választása esetén a teljes összeget a szállítónak kell kifizetni, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
Banki Átutalás fizetési mód választása esetén akkor kezdődik meg a kiszállítás, ha a termékek vételárának összegét Ön előre átutalja az Inter Quattro Kft. bankszámlájára.
Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:
Unicredit Bank 10918001-00000042-99570000
Ha a megrendelt áru vételára 1 héten belül nem kerül a megadott bankszámlaszámon jóváírásra, úgy munkatársunk megkísérli felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.  
Cégünk fenntartja a jogot, hogy bizonyos esetekben kizárólag előre utalás után szállítsa ki a megrendelt termékeket!

Csomag újrakézbesítés:

Amennyiben kiszállítással rendelte meg a termékeket, mi elküldtük a megrendelt csomagot, és azt kétszeri próbálkozásra sem sikerül az Ön részére átadni, a futár a megrendelt terméket automatikusan visszaszállítja. 

Ön kezdeményezheti, hogy a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával újra elküldjük Önnek, de csakis akkor adjuk át a futarnak ismét a csomagot, ha annak ellenértéke banki átutalással megfizetésre került, és az Inter Quattro Kft. bankszámláján (átutalással) jóváírásra került!

Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, cégünk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban ne küldjön csomagot.

 

Jó böngészést és kellemes vásárlást kívánunk!

Inter Quattro Kft.

 

Még több prosecco | Még több fehérbor | Még több vörösbor | Még több pezsgő

Borok kiszállítása

Budapestre és vidékre egységesen
12 palackig 1270 Ft, felette ingyenes.
Nagyon-nagyon sietünk! :)

Akciók

Akcióink rendszeresek, kérjük kísérje figyelemmel facebook és instagram közösségi oldalainkat is, melyeken további érdekes információkkal találkozhat.

Ügyfélszolgálat

Kérdése van? Állunk szives rendelkezésére!
Tel: +36 30 555 4488
Parlo italiano!
We speak English!
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]

 

Amibe a lelkünket beletesszük,

Mínőségi olasz borok Magyarországon